Éllő Panzió

Gömbpanoráma

If the viewer does not load, click here

Használat

 

Az Éllő Panzió Veszprém egyik legszebb részén, kellemes, családi házas környezetben, a belvárostól néhány percre található. Saját kerttel, zárt, kivilágított, belső udvari parkolóval rendelkezünk. Panziónk egyedi főkulcs rendszerű.

Szálló vendégeink részére 18 igényesen kialakított és korszerűen felszerelt szoba (fürdőszobával, TV-vel) biztosított. A szobák közül 3 akadálymentesített, amelyekben mozgássérült vendégeket is tudunk fogadni. Az épületben mini-bár is rendelkezésre áll. Háziállatot térítésmentesen fogadunk.

18 35 17 1 3    

Szobák száma: 18
Összes férőhely: 35
2 ágyas szoba: 17
3 ágyas szoba: 1
akadály mentesített szobák: 3

További szolgáltatásaink:
Autókölcsönzés, Taxi rendelés, mosoda, vegytisztítás, tenisz, lovaglás, igény szerinti program szervezés, egyedülállók (singlik) és azok szervezeteinek program szervezése, vezetők-, cégek-, szervezetek képzéseinek, továbbképzéseinek program szervezése (25 férőhelyig).

Egyéb EXTRA szolgáltatásaink:
EGÉSZSÉGTURIZMUS
- Bel- és külföldiek részére szállodai elhelyezéssel egyéni- és csoportos fogászati szakrendelés szervezése a legkorszerűbb technológiával és fogpótló anyagokkal.
- Belgyógyászati, kardiológiai, üzemorvostani és sportorvosi szakrendelés megszervezése a közeli magánklinikán.
- manager vizsgálat, súlykontroll program-elhízás centrum, masszőr a Jeruzsálemhegyi Egészségházban, Magasvérnyomás, szív és érrendszeri betegségek kivizsgálása, kezelése, korszerű diagnosztikai – szükség esetén kórházi háttérrel, kellemes környezetben.
Teljesítőképesség felmérése rendszeres fizikai aktivitáshoz.
Igénybevétel: bejelentkezés alapján.

 

Városunkról

Veszprém városa 65 ezer lakosú megyeszékhely, mely a Bakony hegység és a Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton között helyezkedik el. Katolikus püspökségét Szent István és felesége, Bajor Gizella alapították. A mai érsekség Szent Mihály-székesegyházában található Gizella ereklyéje. A veszprémi püspök volt a királynék koronázó kancellárja, ezért Veszprémet a "királynék városának" is nevezik. A tiszta levegőjű, hegyes-völgyes ősi egyetemi város földrajzi elhelyezkedése, gazdag történelmi hagyományai, emlékhelyei, állatkertje, változatos kulturális programjai, a Balaton közelsége és világhírű borai, valamint a gyógyfürdők közelsége egész évben vonzó kiránduló és pihenőhellyé teszik.